Adele a mărturisit în timpul unei concert la Brisbane că s-a căsătorit

 
Miercuri, 08 Martie 2017 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cântăreaţa britanică Adele a făcut o mărturisire în timpul unui concert la Brisbane, în Australia, confirmând că s-a măritat, punând astfel capăt speculaţiilor pe această temă, relatează AFP.
Cunoscută pentru cântecele sale melancolice vorbind adesea despre despărţiri, Adele formează de mult timp un cuplu cu Simon Konecki, un fost finanţist care a fondat o organizaţie caritabilă, drop4drop, pentru a promova accesul la apa potabilă în întreaga lumea. Ei au un băieţel împreună, Angelo, în vârstă de patru ani.
Dar Adele, 28 de ani, a fost întotdeauna evazivă pe tema căsătoriei cu partenerul său pentru a-şi proteja viaţa privată.
În momentul în care se pregătea să interpreteze hitul său 'Someone like you' (2011), care evocă suferinţa din dragoste, Adele a declarat că este "un sentiment minunat când începi să te îndrăgosteşti de cineva".
"Sunt dependentă de acest sentiment. Desigur nu voi mai putea cunoaşte acest sentiment deoarece acum sunt măritată". a mărturisit ea, potrivit unui clip postat de un spectator pe internet.
Câţiva fani mai atenţi au auzit deja această mărturisire cu prilejul ceremoniei premiilor Grammy din Los Angeles, când cântăreaţa a mulţumit "soţului şi fiului meu".
Însă purtătorul ei de cuvânt a refuzat atunci să confirme că Adele a mărturisit că este căsătorită.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu