26 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Alanis Morissette a lansat un nou single şi anunţă un turneu pentru 2020
Alanis Morissette a lansat un nou single şi anunţă un turneu pentru 2020

Cântăreaţa canadiană Alanis Morissette, ale cărei piese au marcat anii '90, a lansat recent un single nou, extras de pe primul ei album de studio din ultimii opt ani, şi a anunţat un turneu pentru 2020, informează AFP, citat de Agerpres.
Acest turneu cu 31 de show-uri, care va începe în iunie anul viitor, va marca 25 de ani de la celebrul său album "Jagged Little Pill". Cântăreţei canadiene i se va alătura pe scenă americanca Liz Phair şi trupa Garbage.
Pentru moment, Alanis Morissette, în vârstă de 45 de ani, le-a oferit astfel fanilor doar un fragment din cel de-al nouălea album de studio al ei, "Such Pretty Forks in the Road" - a cărui lansare este prevăzută pentru 1 mai 2020 - lansând recent single-ul "Reasons I Drink".
Incluzând piese de mare succes, precum "Ironic", "Hand in My Bocket" şi "You Oughta Know", albumul "Jagged Little Pill' s-a bazat pe versuri originale, care vorbeau despre anxietăţile şi frustrările tinerilor din epocă şi a cunoscut un enorm succes de critică şi comercial.
Lansat în 1995, acel album al cântăreţei Alanis Morissette a inspirat şi un musical, care va fi jucat începând din această săptămână pe Broadway.


Articole înrudite