Cornel Palade linşat de Bia Khalifa: "Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu!" (VIDEO) Recomandat

Luni, 12 Septembrie 2022 13:48
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

În ediţia recentă de la "Sunt celebru, scoate-mă de aici!", Cornel Palade şi Bia Khalifa au fost protagoniştii unui scandal monstru, vedeta din online înjurându-l şi jignindu-l pe îndrăgitul actor, notează viva.ro.
Întreaga discuţie a pornit de la un vas nespălat, iar de acolo a escaladat totul. Blondina a răbufnit şi a folosit cuvinte dure la adresa colegului ei.
"Astăzi, Cornel a manipulat situaţia şi a încercat să dea vina pe mine fiindcă nu a vrut să-şi asume că Anisia s-a chinuit să spele oala, după ce eu i-am spus să nu prăjească orezul", a spus Bia Khalifa în timpul emisiunii, iar la un moment şi-a ieşit din minţi şi i-a spus lui Cornel Palade: "Spune în p&%@ mea tot! Nu mai manipula că nu te crede nici dracu! Te credea în primele zile, nu acum", i s-a adresat tânăra lui Cornel Palade.

«Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct.»

Cornel Palade nu a putut să treacă cu vederea atitudinea tinerei şi a pus-o la punct imediat. "Ăsta e un mod sălbatic de a te manifesta şi un om civilizat nu face aşa ceva. Mi se pare o mârlănie absolută, jegoasă, din partea unei femei. Punct. A vorbit foarte urât şi a fost un atac la demnitate, iar asta mă deranjează cel mai mult. Eu nu pot să funcţionez în sistemul ăsta. Nu pot. Voiam să îţi spun că ai un comportament mizerabil, atât", a adăugat şi Cornel Palade.
Ulterior, blondina a continuat seria declaraţiilor şocante: "Eu vorbesc cum vorbesc şi în viaţa de zi cu zi, nu mă abţin. Ăsta e vocabularul meu! Eu nu trebuie să îţi dau ţie explicaţii. Nu tu m-ai crescut. Tot mincinos eşti în faţa mea".
Lidia Buble a intervenit imediat şi i-a sugerat tinerei să înceteze. "Bia, dar nu poţi să vorbeşti aşa, este un om mai în vârstă de cât tine, plus că este un mare actor. Nu poţi să i te adresezi aşa, nu se poate, e lipsă de respect", a spus Lidia Buble.
Noul sezon "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" a debutat duminică, 4 septembrie, la Pro TV. 12 vedete au acceptat provocarea de a face parte din competiţia care se desfăşoară în Republica Dominicană.

VEZI VIDEO aici: https://www.youtube.com/watch?v=2syI3FC_Rbo

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu