Ducesa Meghan de Sussex a născut Recomandat

Marți, 07 Mai 2019 12:55
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ducesa Meghan de Sussex a născut un beieţel luni, 06 mai 2019. Este primul ei copil şi al prinţului Harry şi, totodată, al optulea strănepot al reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii, informează Mediafax. Informaţia a fost făcută publică pe contul ducilor de Sussex de pe reţeaua de socializare online Instagram. Copilul s-a născut luni dimineaţă, cu o greutate de 3,26 kilograme. "Ducesa Meghan şi copilul sunt sănătoşi şi se simt bine. Cuplul mulţumeşte publicului pentru entuziasmul împărtăşit şi pentru sprijinul arătat de-a lungul acestei perioade din vieţile lor. Mai multe detalii vor fi oferite în zilele următoare", potrivit postării citate.
După naştere, eveniment la care prinţul Harry a fost prezent, acesta a făcut o scurtă declaraţie pentru presă. "Sunt încântat că Meghan şi cu mine avem un băieţel. A fost cea mai uimitoare experienţă pe care mi-aş fi putut-o imagina vreodată. Este greu de înţeles cum o femeie face un astfel de lucru. Suntem amândoi extrem de încântaţi", a spus prinţul, care a adăugat că sarcina lui Meghan depăşise termenul. Într-un comunicat al Buckingham Palace se arată că regina Elizabeth a II-a şi prinţul Philip, precum şi celelalte rude, au fost informate despre naştere şi şi-au exprimat încântarea la auzul veştii. În acelaşi comunicat, se arată că mama ducesei de Sussex, Doria Ragland, este în prezent împreună cu fericiţii părinţi la noua reşedinţă a acestora, Frogmore Cottage, de pe domeniul Windsor.
Copilul ducesei Meghan de Sussex nu va moşteni titlul princiar pe care îl poartă tatăl său. Viitorul bebeluş regal va trebui să se mulţumească cu titlurile moştenite de la părinţi, conte de Dumbarton. Însă situaţia se poate schimba dacă regina decide să îi ofere titlu princiar celui de-al optulea strănepot al său.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu