08 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Elon Musk a lansat parfumul „Păr Ars”
Elon Musk a lansat parfumul „Păr Ars”

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a găsit o nouă modalitate de a face bani. Şi-a lansat propriul parfum numit „Burnt Hair”, în traducere „Păr Ars” şi se laudă că a vândut deja 10.000 de sticle, care i-au adus încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore, relatează Reuters, citat de digi24.ro.
„Cu un nume ca al meu, să intru industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!”, a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter, unde se descrie acum drept un „vânzător de parfumuri”.
Într-o altă postare pe Twitter, Musk a susţinut că produsul său este „cel mai bun de pe Pământ”.

elon 2

O sticluţă de parfum costă 100 de dolari, iar pe site-ul produsului, este descris drept „Esenţa dorinţei respingătoare”. Parfumul va putea fi vândut în străinătate începând din primul trimestru al anului 2023.
Printre precedentele produse ieşite din comun lansate de Elon Musk s-au aflat brandul de tequila Tesla, lansat în 2020, şi o pereche de „pantaloni foarte scurţi”, pentru a marca victoria lui Musk asupra investitorilor care au pariat împotriva fabricantului de vehicule electrice Tesla, în prezent cu cea mai mare valoare de piaţă din lume.

Articole înrudite