Elon Musk a lansat parfumul „Păr Ars” Recomandat

Joi, 13 Octombrie 2022 11:58
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Elon Musk, cel mai bogat om din lume, a găsit o nouă modalitate de a face bani. Şi-a lansat propriul parfum numit „Burnt Hair”, în traducere „Păr Ars” şi se laudă că a vândut deja 10.000 de sticle, care i-au adus încasări de 1 milion de dolari în doar câteva ore, relatează Reuters, citat de digi24.ro.
„Cu un nume ca al meu, să intru industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!”, a scris Elon Musk, pe contul său de Twitter, unde se descrie acum drept un „vânzător de parfumuri”.
Într-o altă postare pe Twitter, Musk a susţinut că produsul său este „cel mai bun de pe Pământ”.

elon 2

O sticluţă de parfum costă 100 de dolari, iar pe site-ul produsului, este descris drept „Esenţa dorinţei respingătoare”. Parfumul va putea fi vândut în străinătate începând din primul trimestru al anului 2023.
Printre precedentele produse ieşite din comun lansate de Elon Musk s-au aflat brandul de tequila Tesla, lansat în 2020, şi o pereche de „pantaloni foarte scurţi”, pentru a marca victoria lui Musk asupra investitorilor care au pariat împotriva fabricantului de vehicule electrice Tesla, în prezent cu cea mai mare valoare de piaţă din lume.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu