Google şi Facebook vin la Bucureşti cu cel mai mare număr de speakeri şi traineri la iCEE.fest: UPGRADE Recomandat

Luni, 13 Mai 2019 11:58
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Companiile-gigant în tehnologie şi digital, Google şi Facebook, vor fi reprezentate în 13 şi 14 iunie 2019, la Bucureşti, la iCEE.fest: UPGRAE 100, de peste 15 speakeri şi traineri. Aceştia vor prezenta cele mai noi idei si proiecte care dictează practic tendinţele din întregul ecosistem digital. „Ambele companii vor avea, în premieră în acest an, scene dedicate, cu prezentări care vor acoperi câte o zi de festival. Nimic exagerat: peste 80% din bugetele de publicitate online din România sunt tranzacţionate acum prin sistemele Google şi Facebook, care includ multe alte produse şi servicii - Youtube, GMail, Instagram, Facebook Messenger, etc. - ambele platforme raportând cifre masive, de peste 10 milioane de utilizatori în ţara noastră. Practic, nu există român conectat la Internet care să nu folosească servicii ale Google sau Facebook”, explică Dragoş Stanca, fondator şi responsabil cu direcţiile de conţinut ale evenimentului.
Ambele companii vor prezenta atât tehnici avansate dedicate creşterii notorietăţii produselor şi serviciilor, dar şi workshopuri specializate pentru generarea de vânzări online şi conversii. Google va aborda subiecte precum redefinirea clasicului tunel de achiziţie al produselor, performance marketing şi vânzări online, machine learning, dar şi traininguri dedicate celor care produc în România şi vor să vândă produse şi servicii pe plan global. Prin reprezentanţii YouTube, compania va prezenta cele mai noi tendinţe în zona video, formate creative şi publicitare, dar şi cum vede Google impactul inteligenţei artificiale în viitor. În ceea ce priveste speakerii Facebook, aceştia se vor axa, de asemenea, pe două direcţii strategice importante: prima legată de viziunea generală şi viitorul platformelor care trec, azi, prin transformări importante din dorinţa de a pune în centru protecţia datelor personale, şi prin workshopuri adresate specialiştilor care vizează generarea de conversii şi vânzări directe din ecosistemul creat de produsele Facebook.
iCEE.fest, Interactive Central and Eastern Europe, festivalul cunoscut pentru că aduce în România toate marile companii globale din digital, încă din 2012, îşi schimbă numele şi vine cu un nou concept, începând din acest an: UPGRADE 100. Peste 130 de experti în digital si tech, autori ai unor lucrări de specialitate în domeniu, dar şi speakeri profesionişti din domeniul transformării digitale vor fi prezenţi în România, în 13 si 14 iunie, festivalul asteptând peste 4.000 de participanţi (dintre care aproape o treime din afara ţării). iCEE.fest: UPGRADE 100 are loc la Bucuresti, pentru al 8-lea an consecutiv, si este realizat cu sprijinut Orange, Nissan, George / BCR, Coca-Cola, GLO, mPlatform, MedLife şi alţi susţinători.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu