Jamie Oliver a imobilizat un hoţ care a încercat să îi spargă casa Recomandat

Joi, 13 Septembrie 2018 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver este considerat de vecinii săi un erou, după ce a reuşit să imobilizeze un bărbat care a încercat să îi spargă casa, potrivit mirror.co.uk, citat de Mediafax.
Jamie Oliver, în vârstă de 43 de ani, se afla în locuinţa sa situată pe o stradă din nordul Londrei, împreună cu soţia, Jools, şi cei cinci copii ai lor, când a auzit nişte zgomote suspecte de la un vecin.
A vrut să cerceteze ce se întâmplă, dar s-a trezit imediat faţă în faţă cu un bărbat care încerca să intre în locuinţa sa. Bărbatul a făcut cale întoarsă, a ieşit din locuinţă şi a început să alerge pe stradă. Fără să stea prea mult pe gânduri, Oliver a alergat după bărbat şi a reuşit să îl imobilizeze în cele din urmă.
După ce poliţiştii au venit să îl preia pe "bărbatul agresiv", potrivit unor surse, Jamie Oliver a mai petrecut puţin timp cu aceştia "glumind şi râzând".
Potrivit unor surse, locuinţa în valoare de aproape 10 milioane de euro a lui Jamie Oliver era doar una dintre mai multele vizate de hoţ, alături de vila în care locuieşte modelul Kate Moss.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu