25 IULIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Nici Dunărea nu îl mai spală: «Milă şi silă pentru un aşa bărbat!» A reînceput scandalul în încă familia Prodan - Reghecampf
Nici Dunărea nu îl mai spală: «Milă şi silă pentru un aşa bărbat!» A reînceput scandalul în încă familia Prodan - Reghecampf

E iar scandal în încă familia Prodan - Reghecampf. „Of, a ajuns pe la podcasturi? Le ia la rând? Săracul de el. Jur, îmi e foarte milă. E rău când nu mai ai de pe ce să bei apă. Greu când nu te mai respectă nimeni. Greu când eşti dat afară de peste tot. Greu când nu reuşeşti să mai pui mâna pe nimic din ce aparţine familiei să vinzi să mai faci rost de bani pentru încă o lună, greu când eşti executat silit pe ce bunuri mai ai pe numele tău, greu când nu mai ai drept de a antrena datorită datoriilor, greu când eşti pătat peste tot şi când toţi îşi dau coate când apari.
Măcar să ia câteva sute de euro de pe la podcasturi tot pe spatele meu, căci altfel nu are despre ce să vorbească. Performanţe nu mai sunt de pe vremea lui Prodan. Dumnezeu cu el, nouă ne e ruşine cu el, mereu am zis că ne cerem scuze noi pentru toată mizeria din viaţa lui. Finalul o să-i fie cumplit! Cât despre ce declară pentru câteva sute de euro, Reghecampf este complet penibil”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru reporterii Spynews.ro.

«El şi-a vândut nevasta şi copiii pentru nimic, dar dacă primeşte pe foamea aceasta ceva bănuţi, pentru pampers poate»

„El a fost executat silit pentru pensia alimentară a copilului lui, care era neplătită de luni de zile. Probabil o să fie din nou executat silit pentru acelaşi lucru. Reghecampf nu are bani să-şi achite benzina de la maşină, darămite să ne dea nouă bani de facturi. Milă şi silă pentru un aşa bărbat. Eu şi mama mea l-am ţinut de când se ştie, avem actele doveditoare cu sute de mii de euro luate de la mama mea, vorbeşte prin oraş numai prostii, râd toţi de el, nu mai are simţul penibilului, nu a înţeles niciodată că trecutul te trage în jos ca nimeni altcineva.
În ce lume trăieşte, de la ce înălţime a picat direct în cap şi probabil acesta este şi motivul pentru care a ajuns să meargă pe la podcasturi să vorbească ce i se cere pentru o brumă de bani. El şi-a vândut nevasta şi copiii pentru nimic, dar dacă primeşte pe foamea aceasta ceva bănuţi, pentru pampers poate. Deci! De când a plecat de acasă nu a avut bani nici şcoala copilului să o achite, dar facturile.
Vrea să vadă pe ce se cheltuiesc 1.900 euro lunar, asta când îi pune lui Bebe din când în când. Nu ştie cat costă curentul sau cat costă facturile la casele noastre. Nu cum declară că sunt ale lui. Aici se vede mitocănia şi golănia lui Reghecampf. Casele lui făcute cu mine în timpul căsătoriei. Habar nu are de nimic.
Dar Dumnezeu cu mila să-l ajute să mai găsească o echipă, să mai păcălească câteva luni măcar. Căci de 4 ani de când e liber. A trăit doar din rezilieri de contracte. I-au rămas amintirile de când era serios alături de familie. Dumnezeu ia darul celor ce nu au respect şi bun simţ, demnitate şi bărbăţie. Dumnezeu dă fiecăruia ce merită şi pe cine merită”, a mai spus impresara.

Citeşte şi «De ce furi şi ce a mai rămas la copilul ăsta?» Prodanca şi Reghe, CIRC LIVE la Snagov (VIDEO)

„Moare de ciudă că este lângă mine Ronald. Vorbeşte, cum am zis, aiurea prin oraş. Ronald se distrează şi îl invită la titlul mondial, unde va lupta în octombrie, să-i predea o lecţie de familie, bărbăţie, demnitate şi respect. L-aţi prins cu minciuna despre tergiversarea divorţului. Omul suferă cumplit, probleme mari acolo. Aşa este când te uiţi în oglindă şi încă mai realizezi cum ai decăzut. Despre morţi numai de bine”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate la Spynews.ro.

«Nu am cum să îţi plătesc curentul, apa şi nu ştiu ce, că tu vii cu Ronald, sau cu Michi, sau cu Nichi şi stai cu el»

De unde a reînceput scandalul: „N-am niciun fel de problemă, i-am spus. Vrei să ţii barca? Ţine-o! O ţii în faţa casei! (...) Eu i-am spus. Vrei să foloseşti toate casele pe care le avem? Le foloseşti, dar în acelaşi timp trebuie să le şi întreţii, pentru că eu nu am cum să îţi plătesc curentul, apa şi nu ştiu ce, că tu vii cu Ronald, sau cu Michi, sau cu Nichi şi stai cu el. Nu am nicio problemă, stai cu cine vrei, dar trebuie să ţi le şi plăteşti”, a declarat Laurenţiu Reghecampf, în podcastul Ameritat cu Nasrin.
„M-am dus la el să îl întreb dacă ştie ceva despre barcă, pentru că am făcut o plângere la poliţie şi se caută barca. Când am intrat acolo era skijet-ul. (...) A auzit Anamaria, a venit cu live-ul ei, cu ce a făcut. Eu nu am făcut scandal şi nu fac nici acum, numai că trebuie să mă asigur cumva că lucruril aceastea rămân acasă”, a mai declarat Laurenţiu Reghecampf, în podcastul Ameritat cu Nasrin.

«Îmi trăiesc viaţa la maxim, sunt fericit, mă însor»

Anunţ bombă! Reghe pregăteşte nuntă ca-n poveşti, în plin divorţ. „Am cerut-o de soţie pe Corina. Noi avem un «wishboard» (n.r. - listă de dorinţe) pe care l-am făcut în luna decembrie. Fiecare dintre noi şi-a pus anumite dorinţe pentru anul următor.
Unul dintre lucrurile pe care mi le-am dorit a fost să termin divorţul (n.r. - cu Anamaria Prodan). Era vorba de 19 aprilie, atunci aveam ultimul termen care s-a amânat. Aceasta a fost dorinţa mea, să divorţez şi să o cer pe Corina de soţie.

Citeşte şi Bebeto la festivitatea de absolvire: „Nu contează că tata nu a fost lângă mine (...) M-am obişnuit fără el” (VIDEO)

Chiar dacă nu s-a întâmplat divorţul, am cerut-o. Aş vrea să fie o chestie romantică, vreau când o fac să o fac din inimă. Mă voi pune şi în genunchi, fac orice, sunt un copil. Îmi trăiesc viaţa la maxim, sunt fericit, mă însor”, a anunţat Laurenţiu Reghecampf, la un PODCAST mişto By Bursucu'.


Articole înrudite