18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
S-a căsătorit cu ea însăşi şi acum divorţează: "Nu mai pot suporta!"
S-a căsătorit cu ea însăşi şi acum divorţează: "Nu mai pot suporta!"

O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăşi a iniţiat procedura de divorţ după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure (foto ) a anunţat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung şi o tiară aurie (foto ), notează alephnews.ro.

O femeie care s-ar fi căsătorit cu ea însăşi a iniţiat procedura de divorţ după ce a petrecut doar o zi în propria companie. Sofi Maure a anunţat pentru prima dată această decizie în luna februarie, alături de fotografii în care apărea cu un voal alb lung şi o tiară aurie. Tânăra în vârstă de 25 de ani, care are peste 500.000 de urmăritori pe Twitter şi Instagram, a dezvăluit că şi-a cumpărat o rochie de mireasă şi a copt un tort pentru a sărbători ziua cea mare.

„Astăzi, în cele mai spinoase momente din viaţa mea, am cumpărat o rochie de mireasă şi am gătit un tort de nuntă pentru a mă căsători cu mine însămi”, a spus ea.

Utilizatorii reţelelor de socializare au avut opinii diferite cu privire la decizia ei, unii susţinând-o pe Sofi, în timp ce alţii au spus că totul a fost pentru „atenţie”.

mireasa poza text

„Totul pentru un tweet şi atenţie”, a spus Enzo. „Nu e bine, e mult”, a spus Cande. Altcineva a spus: „Puteam fi eu cu uşurinţă, felicitări pentru frumoasa căsătorie”. Mia a sugerat că ar vrea să îi urmeze exemplul, spunând: „Dacă aş avea bani, aş face-o”. Shari a spus: „Arată frumos pe tine, iar cine spune altceva este o şopârlă teribilă”.

Altcineva a spus: „Este cea mai bună căsnicie, credeţi-mă că cu o altă persoană ar dura mai puţin şi ar fi mai conflictuală. FELICITĂRI”. În ciuda sprijinului din partea unor urmăritori, se pare că îndrăgita mireasă solo a fost pusă curând sub semnul întrebării în privinţa angajamentului ei - deoarece doar o zi mai târziu, pe 20 februarie, a declarat că divorţul era iminent. „Update: într-o zi sunt căsătorită cu mine însămi şi nu mai pot suporta, văd cum stă treaba cu divorţul, pentru orice eventualitate”, a spus ea.

Încă o dată, utilizatorii reţelelor de socializare au fost lăsaţi înmărmuriţi, mulţi făcând glume. Un urmăritor, pe nume Lucas a spus: „Există un divorţ expres în primele 3 luni de căsnicie, aşa că nu-ţi face griji”. O altă persoană a spus: „Luaţi-vă un avocat bun”. Flor a adăugat: „De aceea trebuie să te gândeşti bine înainte de a te căsători, Sofi”.


Articole înrudite