"Tinder" pentru tinerii credincioşi Recomandat

Miercuri, 22 Iunie 2022 14:13
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

"Cetatea Creştină" este un serviciu care oferă o platformă de matrimoniale strict pentru creştinii ortodocşi.
Aplicaţia pretinde că se adresează doar tinerilor ortodocşi care ţin la tradiţie şi nu îşi doresc nimic altceva decât să se căsătorească cu o persoană întâlnită pe internet.
"E complet diferit de Tinder, tocmai din acest fapt că se adresează tinerilor creştin ortodocşi, noi acolo am pus nişte întrebări, trebuie să meargă la biserică, să aibă duhovnic", a spus fondatoarea aplicaţiei "Cetatea Creştină", pentru Pro Tv.

Aventurierii, goniţi de pe aplicaţie

Mai mult decât atât, cei care sunt doar în căutarea unei nopţi amoroase, sunt goniţi de pe aplicaţie:
"Aventurierii, materialiştii şi păcătoşii sunt rugaţi să stea departe de această aplicaţie, deoarece fiecare utilizator este verificat la sânge, iar dacă profilul este considerat nepotrivit, în câteva zile va fi şters, iar şansele de a cunoaşte pe cineva pentru căsătorie vor dispărea ca prin minune."
Pe site, utilizatorii sunt întâmpinaţi direct cu mesajul:
"Cetatea Creştină este un serviciu care oferă o platformă de matrimoniale pentru creştinii ortodocşi. Internetul poate fi bun sau rău, de ce să nu îl folosiţi pentru un impact pozitiv?"
"Acesta nu este un site matrimonial obişnuit. Scopul anunţurilor este unul singur: căsătoria. Între creştini. Criteriile de căutare sunt altele. Considerăm că diplomele, averea sau pasiunile mărunte de zi cu zi sunt mai puţin importante."

Mitropolia Moldovei şi Bucovinei binecuvântează aplicaţia

Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei agrează aplicaţia, dar îi îndrumă pe utilizatori să asculte întâi sfaturile unui duhovnic, potrivit materialului difuzat la Pro Tv.
"Înţeleg această aplicaţie în epoca Internetului, a distanţelor foarte mari. Personal recomand ca fiecare tânăr sa ia şi binecuvântare de la duhovnic pentru că îi ştie firea, personalitatea, desigur aceasta aplicaţie nu poate înlocui întâlnirea faţă către faţă", a declarat Constantin Sturzu, purtător de cuvânt al Mitropliei Moldovei şi Bucovinei, notează dcnews.ro.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu