Trupa Bon Jovi va lansa un nou album de studio în 2020 Recomandat

Duminică, 01 Septembrie 2019 00:00
Publicat în Mozaic
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trupa rock americană Bon Jovi a anunţat că va lansa anul viitor un nou album de studio, ''Bon Jovi: 2020'', ale cărui piese vor aborda mai multe tematici sociale, informează variety.com, citat de Agerpres.
Jon Bon Jovi, solistul trupei, a dezvăluit aceste detalii în timp ce se afla la bordul navei Norwegian Pearl, care efectuează o croazieră pe Marea Mediterană în cadrul evenimentului intitulat "Runaway to Paradise Mediterranean Cruise".
"Este un an electoral, aşa că de ce nu? Nu aş putea să fac o alegere mai rea", a declarat rockerul originar din New Jersey.
Un alt motiv pentru alegerea titlului noului disc a fost acela că Jon Bon Jovi a avut "o viziune clară" după lansarea precedentului album al trupei sale, "This House is Not For Sale", apărut pe piaţă în 2016.
"'This House is Not For Sale' a abordat chestiuni personale, iar acum acele lucruri au rămas în spate. Acum am o viziune clară pentru a merge mai departe", a adăugat rockerul american.
Jon Bon Jovi a mai spus că noul album va aborda tematici "mai asumate din punct de vedere social" şi va include cântece despre veterani diagnosticaţi cu sindrom de stres post-traumatic şi despre recentele atacuri armate comise în Ohio şi Texas.
"Sunt foarte mulţumit de el. Este un album diferit", a adăugat artistul.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu