23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Trupa Bon Jovi va lansa un nou album de studio în 2020
Trupa Bon Jovi va lansa un nou album de studio în 2020

Trupa rock americană Bon Jovi a anunţat că va lansa anul viitor un nou album de studio, ''Bon Jovi: 2020'', ale cărui piese vor aborda mai multe tematici sociale, informează variety.com, citat de Agerpres.
Jon Bon Jovi, solistul trupei, a dezvăluit aceste detalii în timp ce se afla la bordul navei Norwegian Pearl, care efectuează o croazieră pe Marea Mediterană în cadrul evenimentului intitulat "Runaway to Paradise Mediterranean Cruise".
"Este un an electoral, aşa că de ce nu? Nu aş putea să fac o alegere mai rea", a declarat rockerul originar din New Jersey.
Un alt motiv pentru alegerea titlului noului disc a fost acela că Jon Bon Jovi a avut "o viziune clară" după lansarea precedentului album al trupei sale, "This House is Not For Sale", apărut pe piaţă în 2016.
"'This House is Not For Sale' a abordat chestiuni personale, iar acum acele lucruri au rămas în spate. Acum am o viziune clară pentru a merge mai departe", a adăugat rockerul american.
Jon Bon Jovi a mai spus că noul album va aborda tematici "mai asumate din punct de vedere social" şi va include cântece despre veterani diagnosticaţi cu sindrom de stres post-traumatic şi despre recentele atacuri armate comise în Ohio şi Texas.
"Sunt foarte mulţumit de el. Este un album diferit", a adăugat artistul.


Articole înrudite