1.464 de titluri de auxiliare didactice au intrat în procedură de aprobare/avizare

 
Luni, 30 Octombrie 2017 12:40
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un număr de 3.361 de titluri aferente instrumentelor didactice pot fi utilizate pentru dezvoltarea competenţelor elevilor în procesul instructiv-educativ, a informat recent Ministerul Educaţiei Naţionale.
"Lista auxiliarelor didactice care au obţinut acordul Ministerului Educaţiei Naţionale pentru utilizare extinsă la clasă este disponibilă pe site-ul Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare. Lista conţine 3.361 de titluri aferente instrumentelor didactice care pot fi utilizate pentru dezvoltarea competenţelor elevilor în procesul instructiv-educativ. Acestea sunt elaborate de instituţii, societăţi ştiinţifice recunoscute la nivel naţional şi internaţional şi/sau publicate de edituri de prestigiu naţional şi internaţional (exemplu: Academia Română, Consiliul Britanic, Institutul Cervantes, Institutul Goethe, Editurile Oxford, Cambridge etc.)", potrivit unei informări publicate pe site-ul MEN.
Conform aceleiaşi surse, alte 1.464 de titluri de auxiliare didactice (227 pentru nivelul preşcolar, 790 pentru primar, 316 pentru gimnazial, 130 pentru liceal şi unul pentru postliceal) au intrat în procedură de aprobare/avizare, potrivit prevederilor articolului 11 din Ordinul de ministru 5.062/26.09.2017.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu