Ministerul Energiei a lansat în consultare documentele privind măsura de eficienţă energetică în industrie din cadrul PNRR Recomandat

Joi, 23 Iunie 2022 11:37
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ministerul Energiei a lansat miercuri spre consultare publică documentele aferente apelului competitiv - Sprijinirea investiţiilor în modernizare, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial, a anunţat instituţia pe pagina de Facebook.
Este vorba despre măsura de investiţii 5, componenta C.6 Energie din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).
Aceasta este o schemă de ajutor de stat având ca obiectiv sprijinirea investiţiilor în modernizarea, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial.
Ministerul a lansat şi ghidul specific privind sprijinirea investiţiilor în modernizare, monitorizarea şi eficientizarea consumului de energie la nivelul operatorilor economici în vederea asigurării eficienţei energetice în sectorul industrial, precum şi anexele aferente.
Perioada de consultare publică este de 10 zile calendaristice de la data publicării pe pagina electronică a Ministerului Energiei. (sursa Agerpres)

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu