Românii pot juca la loto şi în locaţiile partenere PayPoint Recomandat

Luni, 21 Martie 2022 13:09
Publicat în National
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

PayPoint şi Loteria Română au încheiat un parteneriat pentru distribuirea serviciilor loteristice prin locaţiile partenere. Astfel, Loteria Română le oferă jucătorilor o posibilitate în plus de participare la jocurile loteristice tradiţionale Loto 6/49, Joker, Loto 5/40, Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc prin intermediul terminalelor PayPoint.
Reţeaua PayPoint are acoperire teritorială naţională, din care jumătate în mediul rural. Peste 2.000 dintre terminalele PayPoint sunt disponibile în marile reţele comerciale (Carrefour, Cora, Profi, Mega Image, Flanco, Inmedio, Pepco).
Terminalele sunt operate de personalul din locaţiile PayPoint, iar preţul variantelor de joc este acelaşi cu cel din agenţiile loto. Câştigurile pentru biletele jucate în locaţiile PayPoint se achită, ca şi în cazul biletelor jucate în agenţiile loto, atât prin agenţiile loto proprii cât şi prin punctele de vânzare autorizate de Loteria Română, pe baza prezentării biletului de joc câştigător.
Lista locaţiilor în care sunt amplasate terminalele PayPoint este disponibilă pe site-ul www.paypoint.ro.
„Alăturarea dintre cele două companii cu tradiţie în România, Loteria Română şi PayPoint, a venit în urma dorinţei comune de a face serviciul de loterie uşor accesibil tuturor celor care îşi doresc să aibă o şansă la premiile oferite de Loteria Română. Obiectivul PayPoint este de a aduce servicii de plată sigure şi rapide, cât mai aproape de consumatori, iar parteneriatul cu Loteria Română reprezintă un pas important în acest demers”, a declarat Utku Ogrendil, CEO PayPoint Services.
„Loteria Română va ajunge la peste 37.000 de locaţii în care românii pot să-şi încerce norocul la loto. Parteneriatul pe care l-am încheiat cu PayPoint confirmă faptul că este important pentru noi ca strategia companiei de extindere a reţetei de vânzare să răspundă cu adevărat dorinţei jucătorilor şi să faciliteze accesul la jocurile responsabile organizate de către Loteria Română”, a declarat Bogdan Pătru, Director General C.N. „Loteria Română” S.A., se arată într-un comunicat al PayPoint România.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu