05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dobre şi-a savurat tacticos victoria alegerilor locale, în faţa camerelor de luat vederi. Liberalii au cedat un fotoliu în Consiliul Judeţului „de bună voie şi nesiliţi de nimeni” la schimb pentru pirmăria Tecuci. Dobre jubila: „vorba aceea, Tecuciul, ca şi Parisul merită o liturghie!”
Iar Galaţiul a redevenit în sfârşit urbea galbenă de la Dunăre, după ce a fost roşie atâta amar de vreme, liberalii pierzând conducerea oraşului după cel de Al Doilea Război Mondial. Rămâne acum să vedem până la finele mandatului Mall-ul, stadionul şi primăria cea nouă pentru care gălăţenii au calificat la conducerea urbei preşedintele oţelarilor gălăţeni cu balonul rotund. Că omul n-a promis mai mult de atât, aşa că... nu avem a-i cere bonusuri, nu-i aşa?
Iar Dobre susţine că proiectele sale de dezvoltare ale judeţului expuse presei pe parcursul anului trecut, printre care centura Tecuciului, extinderea Galaţiului, spitalul regional, drumul expres „al lui Necula”, Galaţi-Brăila, vor fi susţinute la nivelul judeţului de USL.


Articole înrudite