28 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
ALO, un alt partid care doreşte să trezească românii
ALO, un alt partid care doreşte să trezească românii
Tânăra formaţiune intitulată Alianţa Lege şi Ordine (ALO) îşi doreşte o ţară corectă, condusă de oameni competenţi care să le asigure românilor o viaţă mai bună decât cea de până acum. În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc săptămâna trecută, cei din conducerea ALO au dorit să le vorbească şi gălăţenilor despre convingerile şi obiectivele lor.
ALO s-a născut în luna februarie a anului trecut şi, conform spuselor preşedintelui alianţei, avocatul Gheorghe Dinu, zilnic se înscriu cetăţenii, fapt care a dus deja la acumularea a nu mai puţin de 11.000 de membri. De asemenea, ALO a strâns deja cele 25.000 de semnături necesare pentru a se constitui un partid şi, în curând, va fi depus la tribunal dosarul necesar înfiinţării partidului. Pentru a asigura o informare corectă a cetăţenilor, ALO, care susţine că reprezintă fundalul salvării României, va trece prin toate judeţele ţării, ocazie cu care a poposit şi la Galaţi.
„Astăzi se naşte un moment istoric atât la nivelul României, cât şi la nivelul oraşului Galaţi. ALO a avut onoarea să monitorizeze abuzurile puterilor statului în detrimentul cetăţenilor. Am ajuns la concluzia certă şi verificată că aceste partide care ne conduc nu numai că încalcă ordonanţele de urgenţă, legile, ci şi Constituţia României. Nimeni nu îşi poate permite să încalce Constituţia României”, a explicat Gheorghe Dinu, înainte să adauge că formaţiunea va avea candidaţi la alegerile europarlamentare. Mai mult decât atât, acesta susţine că nu este exclusă posibilitatea unei candidaturi la preşedinţia României. Conform convingerilor Alianţei, soluţia pentru problemele ţării este simplă - are nevoie de lege şi ordine, care duc, inevitabil, la stablitate. De asemenea, ALO susţine că acţionează după o doctrină care reprezintă un amestec de liberalism şi social democraţie şi care crede în forţa intelectualităţii ştiinţifice. „Intelectualitatea ştiinţifică a avut şi are şi astăzi rolul de a împinge societatea în sus, în interesul tuturor”, a mai spus preşedintele ALO.
Regiunea de Sud-Est a României, cea care cuprinde şi Galaţiul, este coordonată de Lucia Balaban, iar Sorin Stavăr este cel care va răspunde de organizaţia municipală.


Articole înrudite