20 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
"Animalelor ce sunteţi!": Dana Budeanu, mesaj tranşant către politicieni în scandalul creşterii pensiilor (VIDEO)
"Animalelor ce sunteţi!": Dana Budeanu, mesaj tranşant către politicieni în scandalul creşterii pensiilor (VIDEO)

Dana Budeanu a comentat discuţiile din coaliţia de guvernare privind creşterea pensiilor şi a transmis un mesaj tranşant politicienilor.
"Pur şi simplu este un subiect electoral. Este o bătălie între absolut toate partidele aflate la guvernare asta, rotativă asta infinită în care ne scăldăm de ani de zile.
Nu există absolut niciun fel de concluzie şi nu cred că există absolut niciun fel de soluţie.
Numai că pentru mine oamenii care vorbesc despre acest subiect, adică politicienii, sunt toţi nişte nenorociţi.

"Bunicii voştri şi părinţii voştri sunt bine îngrijiţi pentru că vă permiteţi"

Este un cuvânt, nu este nicio înjurătură sau o jignire. De ce?
Pentru că toţi bătrânii, toţi oamenii în vârstă, bunicii noştri, toţi pensionarii care se uită la televizor în fiecare zi îşi calculează ultimul leu în timp ce voi staţi acolo pe câteva mii de euro cu şoferi, birouri la cald, nu vă interesează.
Bunicii voştri şi părinţii voştri sunt bine îngrijiţi pentru că vă permiteţi. Şi oamenii ăştia îşi numără nişte bănuţi care nu există, care sunt nişte titluri în nişte ştiri, voi negociindu-vă astfel procentele electorale.

"Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică"

De fapt, vă bateţi joc aşa cum v-aţi bătut joc cu facturile (...). Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică. Măresc, nu măresc.
Bunicii noştri astăzi sărbătoresc în fiecare zi ca fără e cald ziua şi că noaptea se răceşte. Gândiţi-vă că aceşti bătrâni stau cu mâinile alea cu care ne-au crescut, degerate aşa. Şi voi vă daţi jos în costumele alea mişto de câteva mii de euro la Parlament, intraţi cu salariu de 5.000 de euro pe lună şi vă bateţi joc?

"Trebuie să ne apărăm părinţii şi bunicii"

Înainte să ieşiţi în stradă sau ce credeţi voi că faceţi pentru voi, înainte trebuie să ne apărăm părinţii şi bunicii, zic eu.
Păi tu ai ajuns să vorbeşti azi când e frig, când îngheţi în casă, despre ce trebuia să rezolvi atunci când, domnule Ciucă, aţi dat ordonanţă pe 30 iunie 2022 acum să închideţi 650 de MW de la 1 ianuarie. Acum aţi dat, v-aţi dus la Bruxelles, v-aţi întors fără nimic, cu coada între picioare", a spus Dana Budeanu în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN. VEZI VIDEO AICI!


Articole înrudite