29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Sala de spectacole a Teatrului Muzical „Nae Leonard” a fost plină, ca şi în anii anteriori, cu ocazia festivităţii de premiere organizată de PNL. La evenimentul din acest an a participat inclusiv preşedintele PNL Crin Antonescu, aflat la Galaţi pentru o vizită în care a inaugurat sediul PNL din comuna Matca şi s-a întâlnit cu organizaţiile locale liberale din Tecuci şi Galaţi.
În acest an premiile liberale au fost acordate astfel: Premiul pentru rezultate deosebite la învăţătură - Mihai Răcoreanu – clasa a XI-a A, de la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri”; Premiul pentru cultură a fost decernat generalului de brigadă în rezervă Neculai Staicu-Buciumeni (89 de ani, 62 de cărţi publicate); Premiul pentru Social - Gheorghe Ivanof, reprezentantul Fundaţiei Motivation România; Premiul pentru Sport – gălăţencei Ana Porgras, campioană mondială la bârnă, înmânat primilor săi antrenori, Agripina şi Paul Gâlea, cât şi lui Dorinel Munteanu, antrenorul echipei de fotbal „Oţelul”; Premiul pentru afaceri - Odi Pal, S.C. MAR-INA Prodprest S.R.L.; Premiul pentru tineret - Daniel Vrabie – Project Manager la şantierul Naval Damen; Premiul pentru presă a avut în acest an ca destinatari trei jurnalişti, însă unul dintre aceştia a absentat (este cazul Corinei Misăilă, de la „Adevărul de seară”) şi premiul său nu a mai fost prezentat auditoriului, aşa încât le-au fost înmânate premiile doar Mirunei Mihailovici – „VOX-TV” şi lui Ticu Ciubotaru -„România Liberă”; Premiul politicianul anului a fost acordat de liderul liberalilor gălăţeni Victor Paul Dobre preşedintelui PNL Crin Antonescu.
Înainte de premierea şefului său de partid, Victor Paul Dobre a atras atenţia colegilor săi că actuala guvernare care se revendică de dreapta reprezintă un pericol pentru că prin politicile sale favorizează reapariţia social democraţiei în opţiunea electoratului, deşi stânga nu oferă soluţii reale pentru societate. Crin Antonescu le-a urat liberalilor gălăţeni să urmeze exemplul fotbaliştilor locali şi să devină lideri în politică, astfel cum sportivii amintiţi se află în acest moment pe primul loc în campionatul naţional de fotbal. Liderul liberalilor a mai apreciat că 2012 va fi anul liberalilor.

Articole înrudite