22 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dana Budeanu şi George Simion, confruntare savuroasă în direct (VIDEO)
Dana Budeanu şi George Simion, confruntare savuroasă în direct (VIDEO)

Dana Budeanu şi George Simion, au avut, marţi seara, la România TV, un dialog spumos pe tema mitingului anunţat de liderul AUR pentru 2 octombrie, dar şi despre facturile tot mai mari care le vin românilor, notează romaniatv.net.

Dana Budeanu a avut mai multe critici la adresa lui George Simion în emisiunea Punctul Culminant, moderată de Victor Ciutacu, iar liderul AUR a intrat în direct, iar confruntarea a fost mai mult decât savuroasă, celebrul designer anunţând chiar, cu jumătate de gură, că pe 2 octombrie ar putea fi prezentă la protest.

„George Simion, care e acest naţionalist care vrea să salveze România. Înseamnă că AUR promite că pe 5, 6, 7 vin facturile vechi. Dacă tot ne chemaţi în stradă pe 2, ieşiţi în stradă ca toată populaţia să plătească atât cât consumă, la vechiul preţ. Dumneavoastră rezolvaţi această problemă, toată populaţia , industria să plătească facturile care erau acum doi ani”, a spus Dana Budeanu.

Ulterior, după ce a văzut că Dana Budeanu instigă populaţia să nu vină la protest că, probabil, nu se va rezolva nimic cu facturile, George Simion a cerut să intre în direct la TV pentru o confruntare cu aceasta:

George Simion: Să stea toţi la locurile lor, să nu iasă împotriva PSD, a lui Virgil Popescu. Noi vrem reglementarea pieţei de energie. Megawatt-ul costă 16 lei la producţie, să vină la populaţie cu 17 lei. Nu trebuie să veniţi, lăsaţi PSD-ul la putere.

Dana Budeanu: Noi ieşim pe 2 pentru facturi. Cum rezolvăm problema?

George Simion: Mai ţineţi minte 2017, cand s-a anulat o ordonanţă după ce oamenii au ieşit în stradă.

Dana Budeanu: Înseamnă că avem aceleaşi forţe ca în 2017.

George Simion: Acele forţe lovesc în mine, dar nu înseamnă că nu trebuie să ieşim în stradă.

Dana Budeanu: Domnul Simion, avem SIE şi SRI în spate?

George Simion: Deci veniţi, dacă avem. Da, avem SIE şi SRI în spate.

VEZI VIDEO AICI! «- CLICK!

George Simion îi cheamă pe români în stradă: Să vină la protest cu o factură!

Preşedintele AUR, George Simion, a declarat marţi că protestul care va fi organizat pe 2 octombrie va porni din Piaţa Universităţii, apoi manifestanţii se vor deplasa în Piaţa Victoriei, unde vor fi cerute explicaţii Guvernului cu privire la problemele sociale cu care se confruntă românii, asigurând că manifestaţia se va desfăşura fără incidente, scrie Agerpres. Românii sunt chemaţi cu facturile la purtător:

„Protestul va fi organizat pe 2 octombrie, în Piaţa Universităţii, la ora 14,00. Este punctul de pornire. Nu este un protest care aparţine exclusiv AUR. Manifestarea de duminică este un strigăt al tuturor românilor şi în desfăşurarea protestului am invitat alături de noi şi alte formaţiuni politice, şi alte figuri publice, şi ONG-uri, sindicate şi patronate. Invităm alături de noi pe toţi românii, pe toţi bucureştenii, pe toţi oamenii care s-au săturat să vină la protest cu o factură. Veniţi cu factură la protest duminică, ora 14,00, în Piaţa Universităţii. Traseul este următorul, ne adunăm în Piaţa Universităţii, iar în momentul în care reuşesc să vină toate organizaţiile şi toate coloanele din toate judeţele ne vom porni într-un marş imens către Piaţa Victoriei (…). În Piaţa Victoriei rămânem şi aşteptăm ca doleanţele protestatarilor să fie ascultate de către guvernanţi”.

! Protestul a fost anunţat de Monitorul de Galaţi în articolul „AUR cheamă românii să protesteze în stradă” «- CLICK!

Articole similare: VIDEO: La un pas de bătaie în Parlament. Confruntarea dintre George Simion şi Gabriel Zetea


Articole înrudite