16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La scurt timp după ce şi-a dat demisia din PDL Galaţi, acuzând lipsa de democraţie la nivelul organizaţie judeţene a partidului portocaliu, deputatul Mihail Boldea a devenit membru cu acte în regulă al UNPR Galaţi. Acest lucru a fost anunţat luni în plenul Parlamentului, când a fost anunţat şi faptul de deputatul Tudor Ciuhodaru s-a alăturat grupului de parlamentari ai UNPR. Deputatul Mihail Boldea a fost numit preşedinte executiv al organizaţiei judeţene a UNPR Galaţi şi se va ocupa de activtatea organizaţiei municipale a partidului.
„În calitate de preşedinte executiv al UNPR Galaţi, scopul meu este de a face o altfel de politică, şi anume nu în interesul unor persoane ci în interesul cetăţenilor. De asemenea, doresc să ridic organizaţia municipală a UNPR şi să fac cunoscută actrivitatea ei gălăţenilor”, ne-a declarat deputatul Boldea, proaspăt trecut în barca lui Gabriel Oprea.
Rămâne de văzut dacă obiectivele pe care şi le-a propus Boldea vor deveni realitate sau activitatea pe plan local a partidului va fi tot la fel de anonimă ca şi până acum. La nivelul judeţului Galaţi UNPR se poate „mândri” acum cu doi parlamentari: senatorul Laurenţiu Chirvăsuţă, care a plecat de la PSD, şi deputatul Mihail Boldea, care până acum puţin timp a fost membru PDL.


Articole înrudite