02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Din fruntea Clubului Studenţesc Liberal, spre Camera Deputaţilor
Din fruntea Clubului Studenţesc Liberal, spre Camera Deputaţilor

Că vântul schimbării bate puternic în rândul liberalilor gălăţeni o dovedeşte din plin candidatura lui Iulian Iosif la Camera Deputaţilor. La doar 28 de ani, tânărul se poate mândri cu multe: are un master în Administrarea Afacerilor Internaţionale,după ce a terminat Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor; de trei ani şi jumătate, este preşedintele Clubului Studenţesc Liberal, calitate în care a coordonat diferite activităţi.
”Sunt tânăr, vin cu un suflu nou pe plan politic iar pregătirea în domeniul economic ar aduce cu siguranţă un plus. Îmi doresc ca iniţiativele mele parlamentare să facă din Galaţi un oraş mai plin de viaţă. Un oraş cu o infrastructură dezvoltată şi servicii medicale mai bine puse la punct. Un oraş în care locurile de muncă apar şi nu dispar, cum se întâmplă în prezent, iar tinerii nu părăsesc Galaţiul din nevoia de a câştiga mai bine şi din dorinţa de dezvoltare pe plan profesional”, este de părere Iulian Iosif.
Chiar dacă este extrem de tânăr, modelul său în politică este cel al unui senior care va împlini, peste câteva luni, 100 de ani! ”Sunt fascinat de Mircea Ionescu Quintus. Este un om care de trei sferturi de veac este liberal, care nu şi-a părăsit covingerile şi a fost alături de PNL la bine şi la greu”, susţine Iosif.
Pe lângă faptul că este preşedintele Clubului Studenţesc Liberal din Galaţi, Iulian Iosif şi colegii săi se pot lăuda cu implicarea în zeci de proiecte de voluntariat: cele mai multe implică proiecte destinate mediului studenţesc, cu care sunt atât de bine familiarizaţi.
Pe lângă toate acestea, administrează şi o societate comercială dezvoltată prin atragerea de fonduri europene.

Iulian Iosif
Născut: 23.02.1988
Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor
Master: Administrarea Afacerilor Internaţionale
Angajat ca economist la CNCf CFR SA Galaţi


Articole înrudite