29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Doru Resmeriţă vizează un post de prim-vicepreşedinte al judeţenei PDL
Doru Resmeriţă vizează un post de prim-vicepreşedinte al judeţenei PDL
Doru Resmeriţă, cadru didactic universitar, aflat în prezent la conducerea Inspectoratului Şcolar, şi-a fixat un targhet politic în partid: ocuparea fotoliului de prim-vicepreşedinte al judeţenei PDL Galaţi. Resmeriţă consideră că apartenenţa la acest partid din 1992, participarea la campaniile partidului, inclusiv la cele pentru realegerea lui Traian Băsescu, îl îndreptăţesc să revendice această funcţie, care ar fi o încurajare pentru colegii săi. Resmeriţă ne-a declarat: „Consider că am experienţa necesară pentru a-mi susţine candidatura la funcţia de prim-vicepreşedinte. Consider că, dacă PDL vrea să reformeze România, trebuie să se reformeze pe sine însuşi. Consider că oamenii oneşti din PDL vor susţine candidatura mea. Sper ca cei care au avut curajul să mi se plângă mie că PDL este pe un drum greşit să aibă curajul să o facă şi la Consiliul de Coordonare Judeţean şi vor vedea că sunt mulţi cei care vor progresul acestui partid”.
Resmeriţă şi-a stabilit câteva obiective: „Primul obiectiv pe care mi-l asum este acela de a atrage cei mai profesionişti oameni pentru a-i promova în structurile de conducere, acolo unde partidul nu are oameni pe care să îi susţină. Calitatea profesională trebuie dublată şi de onestitatea acestor oameni. Nu îmi doresc în PDL nici şmecheri, nici comunişti. Cel de-al doilea obiectiv este întărirea poziţiei primarilor PDL în decizia politică. Consider că acei oameni care au confirmat prin mandate sunt oameni care au forţă politică, mult mai importantă decât unii care îşi câştigă sprijinul politic conjunctural, pentru a ocupa o funcţie politică într-o instituţie deconcentrată”.
Pentru alegerile de duminică, Resmeriţă îşi doreşte „ca la alegerile din cadrul Consiliului de Coordonare Judeţean oamenii să aibă puterea de a alege cu ochii deschişi între bine şi rău, între cei cinstiţi şi cei şmecheri, cei care manipulează, între adevăraţii PDL-işti şi cei de conjunctură, pe care îi interesează numai puterea”.

Articole înrudite