25 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Senatorul PNL de Galaţi, dr. Paul Ichim, a transmis corpului medical din judeţul Galaţi o invitaţie de a-i transmite pe adresa de mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sugestii pentru discuţia pe care o va avea săptămâna viitoare cu ministrul Sănătăţii.
„Am fost cu toţii observatorii valului de declaraţii care au apărut după apariţia publică de săptămâna trecută a ministrului Sănătăţii referitoare la reoganizarea din sistem. Sunt de acord cu oricine ar spune că nu pot gestiona singur toate informaţiile, reacţiile, mulţumirile şi nemulţumirile din sistem atât timp cât, probabil, desfăşurarea activităţii de chirurg mă implică mai mult spre latura practică a meseriei. De aceea rog mass-media să-mi acorde sprijinul pentru a recepţiona pe adresa de email mesajele pentru dl. Ministru Nicolăescu”, a precizat senatorul liberal Paul Ichim.
Prin iniţiativa sa, liberalul gălăţean vrea să aducă în atenţia ministrului Sănătăţii observaţiile şi sugestiile asupra intenţiei acestuia de a reforma sistemul sanitar românesc, plecând de la premisa unei bune intenţii şi a unei bune informări a tuturor părţilor implicate: factori decidenţi, practicieni şi pacienţi.
„Echipa mea din cadrul biroului senatorial va strânge până sâmbătă mesajele primite pe adresa oficială de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Vom tria aceste mesaje şi le vom prezenta săptămâna viitoare ministrului Nicolăescu în cadrul unei discuţii serioasă şi aplicată asupra reformării sistemului sanitar”, a adăugat senatorul Paul Ichim.


Articole înrudite