29 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
George Stângă, tânărul pe care mizează PNL Galaţi în alegerile parlamentare
George Stângă, tânărul pe care mizează PNL Galaţi în alegerile parlamentare

Liberalul gălăţean George Stângă este considerat o speranţă a PNL Galaţi, a scenei politice din judeţul nostru. Pentru aceste alegeri parlamentare, colegii din PNL Galaţi i-au acordat încrederea pentru a deschide lista pentru Senat.

„Partidul Naţional Liberal a înţeles că trebuie să aibă loc o reîmprospătare a clasei politice, o încurajare a tinerilor pentru a veni cu un suflu nou pe scena politică. PNL merge pe mâna tinerilor în aceste alegeri, promovând o nouă generaţie de politicieni. Îmi iubesc judeţul, pentru că aici m-am născut, aici am crescut şi aici îmi doresc ca şi copiii mei să se realizeze personal şi profesional. Partidul Naţional Liberal este singura alternativă pe care gălăţenii o au pentru ca judeţul nostru să prospere, pentru ca cetăţenii să simtă o îmbunătăţire a nivelului de trai!”, spune candidatul PNL Galaţi pentru Senatul României, George Stângă.

Întrebat cum vede evoluţia Galaţiului în următorii patru ani de zile, George Stângă a afirmat: „Sunt convins că Galaţiul anului 2020 va fi mult schimbat în bine ca rezultat al implementării programului de guvernare propus de Partidul Naţional Liberal. Perioada 2016-2020 va fi adevăratul moment al reformelor şi dezvoltării în trei domenii esenţiale pentru gălăţeni: educaţie, sănătate şi justiţie”.

Candidatul PNL Galaţi pentru funcţia de senator declară că va pune mai presus de orice interesul oamenilor. „Oamenii vor soluţii, vor ca reprezentanţii lor să lucreze pentru ei, pentru viitorul lor. Dacă îţi doreşti cu adevărat să lucrezi pentru oameni vei face tot ce depinde de tine pentru a contribui la bunăstarea cetăţenilor”, a concluzionat George Stângă.

Data naşterii: 20 martie 1982
Familie: căsătorit, doi copii
Studii: superioare, Facultatea de Ştiinţe Juridice
Profesia actuală: consilier local


Articole înrudite