05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Instituţia Prefectului a demarat acţiunile de pregătire a alegerilor parlamentare, ce vor avea loc pe data de 9 decembrie. Potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii, Petrica Paţile, componenţa comisiei tehnice judeţene a fost stabilită, iar prefectul a solicitat primarilor să facă demersuri pentru delimitarea secţiilor de votare. De asemenea, s-a stabilit sediul biroului electoral de circumscripţie judeţeană (în clădirea Prefecturii) şi se lucrează la dotarea acestuia, astfel încât să fie asigurate condiţii corespunzătoare de lucru.
Preşedintele Tribunalului Galaţi a desemnat, prin tragere la sorţi, magistraţii care vor face parte din Biroul Electoral de Circumscripţie Electorală. Astfel, preşedintele BECJ este judecătorul Lucian Chetrone, iar cei doi locţiitori sunt judecătorii Doru Benescu şi Veronica Dumitrache.
Săptămâna aceasta va avea loc şi o instruire a primarilor şi secretarilor, cu privire la atribuţiile care le revin în vederea organizării şi desfăşurării în bune condiţii a procesului electoral.


Articole înrudite