03 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Politicienii tecuceni nu au lăsat să trecă neobservată ziua de 8 Martie şi au ieşit cu flori şi felicitări în întâmpinarea doamnelor şi domnişoarelor. Reprezentanţii PDL şi-au făcut simţită prezenţa pe străzile tecucene printre primii. Eduard Finkelstain, edilul şef al urbei, ne-a precizat: „Þin să felicit pe această cale toate doamnele şi domnişoarele din Tecuci şi să le urez o primăvară cât mai senină. Împreună cu colegii mei am hotărât să oferim în această importantă zi 1.000 de flori şi felicitări. Gestul este simbolic, însă sperăm să ajungă la inima doamnelor”. Dacă o parte dintre contribuabilele tecucene a avut parte de o floare şi o felicitare, funcţionarele, în mare majoritate, au avut o zi liberă. „Cum nu am avut fonduri pentru a face surprize doamnelor din administraţia locală, am hotărât ca acestea să beneficieze de o zi liberă. Acest fapt nu a dus însă la perturbarea activităţii în Primărie, mai ales că doamnele aflate în puncte cheie s-au prezentat ca de obicei la program”, ne-a mai spus Eduard Finkelstain.
Nici opoziţia nu s-a lăsat mai prejos, liberalii şi social-democraţii au făcut de asemeni act de prezenţă în rândul doamnelor şi domnişoarelor. Pe data de 7 martie am sărbătorit Ziua femeii în sânul partidului, urmând ca astăzi doamnele din Tecuci care nu sunt membre PSD să aibă parte de o floare şi o urare de bine. Tinerii noştri au cutreierat străzile pentru a împărţi flori şi pentru a culege zâmbete”, ne-a informat ieri Daniel Butunoi, preşedintele PSD filiala Tecuci.
În timp ce social-democraţii şi democrat-liberalii au ales să împartă flori direct în stradă, liberalii au adoptat o altă strategie: să împartă flori în instituţii chiar preşedintele PNL Tecuci, Daniel Þuchel. „Noi nu am împărţit flori pe stradă, ci domnul preşedinte a mers personal în diverse instituţii, bănci, administraţia financiară, unde a oferit câte un buchet personal. În acest mod a avut posibilitatea de a fi mult mai aproape de tecucence, pentru a le cunoaşte problemele”, ne-a spus Petru Papuc, consilier municipal PNL.

Articole înrudite