29 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pentru ca pensionarii gălăţeni să nu mai stea ore în şir la coadă pentru ridicarea biletelor oferite gratuit de către Transurb, PDL a venit cu o idee pe care conducerea societăţii de transport public în comun a respins-o încă din faşă.
Preşedintele PDL Galaţi, Doru Resmeriţă, a solicitat miercuri dimineaţă conducerii Transurb ca biletele destinate pensionarilor să fie oferite vârstnicilor de către tinerii democrat-liberali, în regim de voluntariat, pentru a evita îmbulzeala de la ghişeele societăţii aflate în subordinea Consiliului Local. „Mi-am arătat disponibilitatea cu privire la distribuirea biletelor pentru pensionari, ca oamenii să nu mai stea la coadă. Dacă Transurb va fi de acord, tinerii noştri, în regim de voluntariat, vor putea distribui acele bilete. Încheiem un contract, stabilim 20 de locaţii. Merg prin oraş şi văd sute de pensionari la cozi. În 2013, totul este informatizat, nu cred că este cazul să mai stea cineva la coadă”, ne-a declarat Resmeriţă.
Directorul general al Transurb, Genica Totolici, a respins propunerea formaţiunii politice gălăţene, precizând că „este imposibil”. „Nu are cum să facă aşa ceva. Noi avem destule chioşcuri de distribuţie în oraş, suntem bine organizaţi, doar că sunt mulţi beneficiari. Oricine ar dori, nu ne poate ajuta. Biletele reprezintă bani. Toate tabelele se depun, ulterior, în contabilitate. Acestea sunt declaraţii politice. Păi, ce facem noi? Ne dăm gestiunea financiară?”, ne-a spus Genica Totolici.


Articole înrudite