19 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Primăria Târgu Bujor premiată pentru cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii
Primăria Târgu Bujor premiată pentru cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii

Regista Digital SA, compania dedicată digitalizării administraţiei publice din România, a premiat în cadrul Galei Regista 2022, eveniment desfăşurat pe 20 ianuarie, primăriile şi instituţiile publice care s-au remarcat anul trecut în procesul de digitalizare. Obiectivul Galei a fost să ofere echipelor administraţiilor publice care folosesc Regista un cadru de celebrare a eforturilor lor pentru transformare digitală şi, totodată, să ofere o perspectivă asupra oportunităţilor în acest domeniu.

În cadrul Galei s-au acordat premii pentru cinci categorii, dar şi un premiu special din partea a echipei Regista. Astfel, cei şase câştigători ai primei ediţii a Galei Regista au fost: Primăria Năvodari, judeţul Constanţa la categoria Cea mai bună prezenţă în mediile sociale; Primăria Târgu Bujor, judeţul Galaţi – Cea mai bună interacţiune digitală cu cetăţenii; Administraţia Străzilor Bucureşti – Cea mai digitalizată instituţie; Primăria Sânmartin, judeţul Bihor – Cea mai digitalizată primărie de comună; Primăria Năvodari, judeţul Constanţa – Cea mai digitalizată primărie de oraş şi Primăria Tăuţii Măgherăuş, judeţul Maramureş – Premiul special Best Customer.

Cele cinci nominalizări pentru fiecare categorie şi câştigătorii au fost desemnaţi în mod obiectiv pe baza informaţiilor din platforma Regista şi a unui punctaj care reflectă utilizarea reală a funcţionalităţilor disponibile pentru procesul de digitalizare, un proces monitorizat de-a lungul întregii activităţi din anul 2021, precizează Regista Digital SA.


Articole înrudite