16 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
PRM şi-a lansat candidaţii la cursele pentru primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi pentru preşedinţia CJ, vineri, pe 18 mai, la sala Auditorium a Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii „Răsvan Angheluţă”. Înainte de a da cuvântul invitaţilor, Marin Costel, preşedintele organizaţiei locale, a amintit că Galaţiul care fusese clasat printre primele mari municipii ale ţării se află în prezent într-o stare de declin tot mai accentuată.
Evenimentul a avut o notă inedită, nu atât prin prezenţa liderului partidului, europarlamentarul PRM Corneliu Vadim Tudor, cât prin debutul ce amintea de lansarea unei cărţi, nicidecum a unor candidaţi. Câţiva scriitori locali au citat din aforismele tribunului, ca la o şedinţă literară.
În această notă au fost lansaţi Laurenţiu Dorian Munteanu, candidatul la primăria Galaţi, şi Marin Costel, candidatul la preşedinţia judeţului. Reamintim că Laurenţiu Dorian Munteanu, în vârstă de 46 de ani, este de formaţie inginer navalist, iar juristul Marin Costel are 56 de ani. Pentru primăriile celorlalte oraşe din judeţ candidează următorii: inginerul de la Garda de Mediu Livia Chirilă (Tecuci), inginerul Elisi Tănase (Tg. Bujor), inginerul agronom Nicolae Tălăşman (Bereşti).
În final, Corneliu Vadim Tudor l-a criticat pe preşedintele Traian Băsescu.


Articole înrudite