05 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
La scurt timp după ce consilierii preşedintelui Traian Băsescu împreună cu preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară au lansat la Galaţi această fundaţie, iată că a venit rândul alegerii celor care vor conduce fundaţia. Prin intermediul unui comunicat de presă, Fundaţia Mişcarea Populară anunţă faptul că l-a desemnat pe data de 24 mai, pentru a fi coordonator al filialei, pe Pricope Laurenţiu, de profesie jurist. În anunţ se mai precizează că procesul de selecţie continuă, atribuţiile care revin celorlalţi membri ai conducerii filialei urmând să fie stabilite de coordonator împreună cu echipa de coordonare din care fac parte Costache Ioan Botezatu, Constantin Laura precum şi Banacovschi Bogdan.
Deşi consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a afirmat, cu ocazia vizitei la Galaţi, că există o dispoziţie în PDL prin care li se interzice membrilor acestui partid să se înscrie în Mişcarea Populară, prim-vicepreşedintele PDL Galaţi, deputatul Mircea Toader, ne-a declarat că este vorba doar de o „recomandare”.
„Nu este vorba de o decizie privind excluderea membrilor PDL care vor să devină membri ai fundaţiei, ci este vorba de o recomandare. În opinia mea, atât timp cât obiectivele Mişcării Populare sunt aceleaşi cu cele ale PDL, mi se pare incorect să parcurgi acelaşi drum”, ne-a declarat Toader.
Deputatul PDL susţine că membrii de partid care vor fi descoperiţi că susţin activitatea fundaţiei vor fi excluşi din partid.


Articole înrudite