15 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
USL a iesit la rampă la Tecuci
USL a iesit la rampă la Tecuci
Pe data de 10 mai, tecucenii au cunoscut primul candidat lansat în cursa pentru fotoliul de primar al municipiului Tecuci, Daniel Þuchel, candidat USL. Lansare oficială a debutat cu un amplu spectacol susţinut de Corul „Angelli” al Casei de Cultură Tecuci şi de Pepe. După acest regal muzical, pe scena sălii de spectacole „Ion Petrovici” a urcat candidatul USL, Daniel Þuchel, alături de fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, V.P.Dobre, Gheorghe Saghian, Tania Bogdan, Nicolae Bacalbaşa şi Daniel Butunoi, amfitrionul evenimentului.
Daniel Þuchel a declarat: “Tecucenii vor să muncească în oraşul lor, vor apă, canalizare, vor să nu fie muşcaţi de câini, vor să-şi trateze părinţii în spitale şi nu cu medicamente de acasă, aşa cum se întâmplă astăzi la Tecuci. (...) Obligaţia unui primar adevărat este să apere interesele cetăţenilor în faţa abuzurilor, să semnaleze nemulţumirile oamenilor, să încerce să îndrepte lucrurile, să nu fie complice celor ce au făcut şi din Tecuci, ca din întreaga ţară, sursă de îmbogăţire personală într-un total dispreţ faţă de oameni. (...) Sunt pregătit, cu experienţa acumulată în 8 ani de administraţie, de primar performant, ca pe 11 iunie să trecem la treabă, alături de voi să dăm tecucenilor demnitatea de altădată”.
În aceeaşi „nuanţă” a continuat şi Nicolae Bacalbaşa, candidat USL la Consiliul Judeţului: „Adevărata putere stă la cetăţean, iar noi, ca o echipă unită, vom repara greşelile făcute de PDL. Acum este momentul să scăpăm de cancer”.
Sărbătoarea USL s-a încheiat aşa cum a început, apoteotic, cu o mare de baloane tricolore, revărsate peste cei prezenţi.


Articole înrudite