05 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Accident mortal: Bărbat și femeie, loviţi pe scuter de maşină
Accident mortal: Bărbat și femeie, loviţi pe scuter de maşină

Duminică seară, 09 octombrie 2022, în jurul orei 19.25, poliţisti din cadrul Biroului Rutier au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe Calea Galaţi, în zona podului Brăiliţa, ar fi avut loc un accident rutier.
Din primele date, se pare că un bărbat, în vârstă de 62 de ani, şi o femeie, în vârstă de 59 de ani, ambii din Brăila, ce se deplasau pe un scuter electric, dinspre Bulevardul Dorobanţilor către strada Mircea Mălăeru, ar fi fost acroşaţi în partea din spate de un autoturism, ce se deplasa în aceeaşi direcţie, condus de un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din judeţul Vrancea. Din impact, bărbatul ce se afla pe scuterul electric ar fi fost proiectat în partea laterală a unui autovehicul ce se deplasa din sens opus. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a celor doi ocupanţi ai scuterului electric, fiind transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, iar bărbatul de 62 de ani a decedat.
Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.


Articole înrudite