09 DECEMBRIE 2023 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Bătrână omorâtă de doi tineri pentru un televizor
Bătrână omorâtă de doi tineri pentru un televizor

Ieri, 01.09.2022, în jurul orei 15:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Bordei Verde au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 77 de ani, din satul Constantin Gabrielescu s-ar afla căzută în curte.

Organele de poliție judiciară din cadrul I.P.J. Brăila împreună cu procurorul criminalist s-au deplasat la fața locului unde au găsit cadavrul femeii, aceasta prezentând urme de lovituri în zona capului și a corpului.

În fapt, în noaptea de 31 august spre 1 septembrie a.c., doi tineri în vârstă de 20 și 28 de ani, domiciliați fără forme legale în sat Constantin Gabrielescu, ar fi pătruns în locuința femeii de unde ar fi sustras un televizor și i-ar fi aplicat mai multe lovituri în zona capului și a corpului, provocându-i leziuni ce au condus la decesul acesteia.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii i-au identificat și depistat pe cei doi tineri, aceștia fiind conduși la sediul poliției și ulterior la sediul parchetului, fiind audiați.

Azi-noapte, 2 septembrie a.c., cei doi tineri au fost reținuți pe bază de ordonanță pentru 24 de ore de către procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila, fiind cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor calificat și furt calificat.

În cursul zilei de astăzi vor fi prezentați instanței de judecată de către procurorul criminalist cu propunere de arestare preventivă.

Articole înrudite