18 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Căutări în Dunăre după o persoană dispărută (FOTO/VIDEO)
Căutări în Dunăre după o persoană dispărută (FOTO/VIDEO)

Polițiștii tulceni caută un bărbat, în vârstă de 78 de ani, din municipiul Tulcea.

"Persoana dispărută, HURMUZ VASILE (foto jos), a plecat de la domiciliu în noaptea de 9/10 ianuarie a.c. și nu a mai revenit până în prezent. Semnalmente: înălțime 1.60 cm, ochi albaștri, păr grizonant. Menționăm faptul că persoana se deplasează cu dificultate. La momentul dispariției, acesta era îmbrăcat cu pantaloni tip jeans, albaștri, geacă neagră, fes negru și pantofi de culoare maro. Persoanele care pot oferi informații cu privire la persoana în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112", transmite IPJ Tulcea.

IMG 20230114 WA0006

Căutări în Dunăre

Căutările se fac de 4 scafandri, doi de la ISU Tulcea și doi de la ISU Brăila, alături de alte forțe implicate, sub coordonarea polițiștilor.

"În continuarea activităţilor de căutare privind bărbatul de 78 de ani dispărut în data de 9/10 ianuarie a.c, echipe constituite din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Compartimentul Urmăriri, cu sprijinul scafandrilor ISU Tulcea și ISU Brăila, desfășoară în acest moment activități de căutare în zona Falezei Municipiului Tulcea", potrivit IPJ Tulcea.

VEZI VIDEO mai jos!


Articole înrudite