Gălăţean prins cu maşina burduşită cu ţigări de contrabandă (VIDEO) Recomandat

Marți, 06 August 2019 13:22
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi şi a Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor 20.000 de ţigarete de contrabandă, pe care un cetăţean român le transporta cu un autoturism.

"În data de 05 august a.c., în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi şi a Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti - I.T.P.F. Iaşi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, au oprit în trafic, pe D.J. 251G, comunicaţia Vârlezi - Corni, judeţul Galaţi, un autoturism marca Volkswagen Sharan, înmatriculat în România condus de cetăţeanul român H.G., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi. În urma controlului efectuat, poliţiştii de frontieră au descoperit în spatele scaunelor din faţă pe podeau maşinii, două colete împachetate în folie de plastic, de culoare neagră, ce conţineau 20.000 de ţigarete (1.000 de pachete)", se arată într-un comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a găsit coletele la marginea părţii carosabile şi intenţiona să le transporte la cel mai apropiat post de poliţie. În conformitate cu prevederile legale, întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 12.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării. În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

VIDEO mai jos!

Media

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu