În judeţul Galaţi se conduce ca în codru: Şoferi băuţi sau fără permis prinşi în trafic

Vineri, 25 Octombrie 2019 15:46
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În doar o zi, poliţiştii gălăţeni au depistat pe şoselele judeţului nu mai puţin de patru şoferi care nu aveau ce căuta la volan, fie pentru că băuseră, fie că nu aveau permis. Un prim caz a avut loc la Matca. Poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Tecuci au oprit în trafic, pe raza comunei Ţepu, un autoturism care circula pe strada Ştefan cel Mare, dinspre D.E. 581.La volanul acestuia, poliţiştii au identificat un bărbat, de 43 de ani, care la testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,72 mg/l alcool. Tot în aceeaşi zi, un bărbat de.56 de ani a condus autoturismul pe strada Mihai Petrini Galatzi, din municipiul Galaţi, circulând dinspre Piaţa Micro 39, fiind implicat, la un moment dat, într-o tamponare uşoară cu o altă maşină. Incidentul nu s-a soldat cu victime, dar la testarea alcoolscopică a bărbatului a rezultat valoarea de 1,19 mg/l alcol pur în aerul expirat. Şi acesta este cercetat acum pentru conducere sub influenţa alcoolului. 

Apoi, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Mărului au oprit în trafic, pe D.J. 251, o autoutilitară la volanul căreia se afla un bărbat, de 52 de ani, din comuna Corod. În urma verificărilor, poliţiştii au constatat că bărbatul în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, motiv pentru care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere. 

În aceeaşi zi, poliţiştii au depistat, la volanul unui tractor cu remorcă, ce se deplasa pe D.J. 251G, între localităţile Măcişeni şi Corni, un bărbat, de 40 de ani, care nu deţinea permis de conducere şi care la testarea alcoolscopică a prezentat valoarea de 0,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi în acest caz, a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu