Minori prinşi la furat oi Recomandat

Miercuri, 12 Februarie 2020 14:17
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor au fost sesizaţi de un bărbat, din localitatea Moscu, despre faptul că, în noaptea de 09/10 februarie, persoane necunoscute au pătruns, prin escaladarea gardului, în curtea locuinţei sale de unde i-au sustras trei ovine, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 600 de lei.

„În aceeaşi zi, un alt bărbat, din sat Moscu, a anunţat poliţiştii că a fost victima unui furt, precizând că persoane necunoscute i-au sustras două ovine din turma pe care o avea la păscut într-o zonă din extravilanul localităţii mai sus menţionate, prejudiciul creat fiind de 1.000 de lei“, a precizat cms. şef Gabriela Costin, IPJ Galaţi. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat prezumtivii autori ai acestor fapte, trei minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 16 ani, consăteni cu persoanele păgubite. Din cercetări a reieşit că cei trei, în baza unei înţelegeri prealabile cu un tânăr de 22 de ani, ar fi transportat animalele furate la locuinţa acestuia din urmă, în vederea comercializării lor.

Ovinele au fost recuperate şi restituite păgubiţilor, minorii fiind cercetaţi acum pentru infracţiunea de furt calificat, iar persoana majoră pentru infracţiunea de tăinuire.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu