Aproape 100 de absolvenţi urmează a doua facultate la UDJ Galaţi Recomandat

Marți, 09 Octombrie 2018 16:17
Publicat în Comunitate
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Universitatea "Dunărea de Jos" (UDJ) Galaţi anunţă că la admiterea din acest an, 95 de absolvenţi ai Universităţii s-au înscris la a doua facultate, pe locuri cu taxă. Cei mai mulţi sunt la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport şi, respectiv, la Medicină şi Farmacie.

Aceştia vor beneficia de facilităţi, plătind doar jumătate din taxa de studii, al cărei cuantum diferă, de la o facultate la alta, după cum urmează: 2.700 lei/an la Facultatea de Istorie, Filosofie şi Teologie, la Facultatea de Litere, la Economie şi Administrarea Afacerilor, Ştiinte Juridice, Sociale şi Politice, precum şi la Arte; 3.000 lei la Ştiinte şi Mediu, Inginerie; 3.200 lei la Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, la Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, precum şi la Facultatea de Inginerie şi Agronomie din Brăila; 3.500 lei la Asistenţă Medicală Generală şi Moaşe; 6.500 lei la Medicină, Farmacie şi Medicină Dentară.

"Este primul an în care absolvenţilor Universităţii «Dunărea de Jos» Galaţi li se oferă această oportunitate. Iniţial, s-a alocat un număr limitat de locuri, pentru fiecare specializare, însă, dat fiind numărul mare de absolvenţi înscrişi, s-a hotărât, în Consiliul de Administraţie al Universităţii, ca toţi cei înscrişi să beneficieze de reducerea cu 50 % a taxei de şcolarizare", se arată într-un comunicat al UDJ Galaţi.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu