Prins la frontieră cu ITP-ul falsificat Recomandat

Marți, 19 Martie 2019 14:54
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier au depistat la controlul de frontieră un bărbat care a modificat mecanic data referitoare la termenul de valabilitate al ITP-ului, pentru autoturismul pe care îl conducea.

"În data de 19 martie a.c., în jurul orei 01.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi rutier - I.T.P.F. Iaşi s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, cetăţeanul român V.V., în vârstă de 52 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România. La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la termenul de valabilitate al inspecţiei tehnice periodice înscris în certificatul de înmatriculare prezentat la control pentru autoturismul în cauză, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că data care atestă valabilitatea ITP-ului a fost modificată mecanic, documentul fiind falsificat. Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a modificat data care indica termenul de valabilitate al I.T.P.-ului deoarece la momentul expirării, nu se afla în ţară", se arată într-un comunicat al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (S.T.P.F.) Galaţi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu