REGIONAL: Accident cu 3 maşini; unul dintre şoferi a ajuns la spital Recomandat

Joi, 03 Februarie 2022 13:25
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţiştii tulceni au fost sesizaţi, în cursul zilei de 3 februarie 2022, cu privire la producerea unui accident rutier între 3 autoturisme, pe DN22-E 87, în raza localităţii Mineri, judeţul Tulcea.
Din primele verificări efectuate de poliţiştii aflaţi la faţa locului, a reieşit că, un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din oraşul Isaccea, judeţul Tulcea, în timp ce conducea un autoturism din direcţia localităţii Somova către Tulcea, pe fondul efectuării unei manevre de depăşire, a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani, din localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Tulcea, ce se deplasa regulamentar.
În urma impactului, autoutilitara a fost proiectată perpendicular cu axul drumului, moment în care a fost acroşată lateral de un autoturism condus de un bărbat de 26 de ani, din localitatea Niculiţel, judeţul Tulcea.
În urma accidentului a rezultat vătămatra corporală a conducătorului auto de 28 de ani, care a fost transportat la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale.
Conducătorii auto posedau permise de conducere valabile şi nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.
În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „Vătămare corporală din culpă”.
În continuare, se efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor şi circumstanţelor producerii accidentului.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu