02 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Handbal, volei şi baschet la sala Dunărea
Handbal, volei şi baschet la sala Dunărea

Program încărcat în acest final de săptămână pentru iubitorii sportului din urbea gălăţeană. Sala Polivalentă Dunărea va găzdui sâmbătă trei meciuri. De la ora 12.30 este programată confruntarea handbalistică dintre CSM Galaţi şi CSU Neptun Constanţa, care contează pentru ultima etapă a turului Diviziei A la handbal feminin, seria A. Chiar dacă vor întâlni ocupanta locului trei, gălăţencele pregătite de Valeriu Costea nu concep decât varianta victoriei care să le consolideze poziţia de lider.
De la ora 17.00 este programat derbiul Diviziei A1 la volei masculin dintre CSM Arcada şi Dinamo Bucureşti. Un duel interesant în care echipa pregătită de Sergiu Stancu, abia revenită de la Belchatow, unde a fost învinsă după o luptă dramatică, scor 2-3 de PGE Skra Belchatow, în manşa tur din sferturile CEV Cup, porneşte cu prima şansă în ciuda programului încărcat din ultima perioadă. Bucureştenii au mai mulţi jucători infectaţi cu Covid 19, şi-au amânat deja meciul cu Zalăul şi până la ora redactării articolului nu s-a luat o hotărâre finală despre partida de la Galaţi.
Reunirea sportivă se va încheia cu partida CSM Galaţi - SCMU Craiova, din cea de-a 19-a etapă a Ligii Naţionale de Baschet Masculin, programată de la ora 19.30. Cu un moral bun după victoria din fieful Stelei, băieţii lui Florin Nini vor avea un examen dificil cu echipa din Cetatea Băniei, care este creditată cu şanse la medalii în acest sezon, dar sunt decişi să facă un meci mare şi să obţină un rezultat pozitiv.


Articole înrudite