Selecţie de ”căpşunăriţe” la Tecuci: Spania oferă 150 de locuri de muncă pentru femei Recomandat

Joi, 08 Noiembrie 2018 13:09
Publicat în Regional
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), prin intermediul Serviciului Eures, din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Galaţi, promovează oferta unui angajator din Spania de 150 de locuri de muncă pentru femei, pentru munca sezonieră în agricultură pentru recoltarea căpşunilor, campania 2019. Nu se solicită experienţă.
Contractul de muncă este de aproximativ 3 luni şi se va derula în perioada 01 februarie - 31 mai 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore ore efectiv lucrate/zi, 40 ore/săptămână împărţite în 6 zile, ziua liberă poate fi în oricare zi a săptămânii. Perioada de probă este de 15 zile. Salariul oferit este de 40,43 euro/zi, contribuţiile datorate fiind: impozit pe venit = 2% şi asigurare socială = 113 euro/lună. Cazarea este gratuită, iar lucrătorul va plăti 1 euro/zi reprezentând plata unităţilor. Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din primul salariu al angajatului. Întoarcerea în România, la terminarea contractului, este plătită de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angjator printr-o firmă de transport.
Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului Eures, din cadrul AJOFM Galaţi. Selectţia va fi organizată în municipiul Tecuci, în data de 27 noiembrie 2018, ora 09:00, la sediul Agenţiei Locale Tecuci. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este de 20 noiembrie 2018.

Mai multe din această categorie:

Lasă un comentariu