28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Arcada defilează, CSU n-are soluţii
Arcada defilează, CSU n-are soluţii
Divizia A2 la volei a programat sâmbătă partidele penultimei etape din acest an. De data aceasta, în premieră, programarea a permis iubitorilor de volei din urbea noastră să poată asista la două partide. Sala Siderurgistul a găzduit partida dintre formaţiile feminine CSU Galaţi şi Penicilina Iaşi. Oaspetele, care au o echipă solidă pe care cu siguranţă din viitorul sezon o vom vedea în eşalonul de elită al voleiului românesc, în care experienţa se îmbină perfect cu tinereţea, s-au impus clar. Gălăţencele au prins o zi slabă şi doar în setul doi au reuşit să se ţină aproape de ieşence, la care au evoluat cu succes şi ex-gălăţencele Andra Streşină şi Mimi Stîngă.
Rezultat final: CSU Galaţi - Penicilina Iaşi 0-3 (-6, -22, -12).
Antrenoarea Ileana Berdilă a folosit formula: Andreea Niculcea (Ioana Ştefu), Ana Maria Berdilă, Ioana Stoica, Roxana Petre, Oana Oprea (Bianca Rusu), Cristina Botezatu, Mihaela Brazdeş -libero.
Echipa gălăţeană are 12 puncte şi se menţine pe locul IV iar în ultimul meci din 2012 va întâlni, în deplasare, echipa ProVolei Botoşani.
Apoi, la orele prânzului, la sala Florin Balaiş s-a desfăşurat partida masculină Arcada Galaţi - CSU Ştiinţa Bucureşti. O confruntare dintre liderul şi lanterna seriei Est, disproporţionată în care ceea ce trebuie remarcat este faptul că antrenorul Marian Apostu a folosit un sextet inedit, cu jucători care au evoluat mai puţin în rundele anterioare.
Rezultat final: Arcada - CSU Ştiinţa 3-0 (21, 14, 20). Formula folosită de echipa gălăţeană: Popescu, Ciucă, Voinea, Cociş, Costandache, Todaşcă, Pîrvu -libero. Au mai evoluat: Harabagiu, Palfi şi Florescu. Arcada ocupă fotoliul de lider cu 28 de puncte şi va juca runda următoare la Suceava cu CSM.


Articole înrudite