12 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campionii de la Oţelul încearcă să salveze sezonul în ultimele trei etape
Campionii de la Oţelul încearcă să salveze sezonul în ultimele trei etape
Chiar dacă nu a rupt gura târgului, echipa gălăţeană s-a impus destul de clar în Regie în faţa Sportului şi, după foarte multă vreme a reuşit să lege două victorii. Roş-alb-albaştrii au jucat economicos la Bucureşti dar deşi au avut în faţă o echipă ambiţioasă care a crezut până la capăt în şansa ei de a rămâne şi în viitorul sezon din Liga I, au tranşat disputa în favoarea lor graţie reuşitelor lui Didi şi Filip. Seria pozitivă poate continua sâmbătă când la Galaţi va poposi U Cluj, vecină în clasament cu Oţelul, dar care are moralul zdruncinat după cele petrecute la partida cu concitadina CFR. Verdictul se va da în cursul zilei de astăzi după ce se va întruni Comisia de Disciplină. Până la finalul sezonului va mai juca săptămâna viitoare cu FC Vaslui, acasă pe 16 mai, de la ora 21.30 şi cu Rapid Bucureşti, în deplasare.

Declaraţii:
Dorinel Munteanu - antrenor FC Oţelul: „Am avut în faţă o echipă cu o presiune foarte mare pe umeri, o formaţie pe care dacă o laşi să joace poate să-ţi pună oricând probleme. Sincer îmi pare rău de Sportul pentru că vor retrograda, chiar dacă au avut evoluţii foarte bune, le-au lipsit victoriile. Astăzi însă am meritat victoria, am fost evident mai buni. După succesul pe care l-am avut anul trecut, un loc 6 cred că e un loc onorabil. Se putea mai mult, dar am plătit tributul unor jocuri în care am primit foarte uşor goluri. Avem continuitate şi eu sper ca la anul, cu câţiva jucători noi, să aducem un suflu nou la echipă.”
Daniel Isăilă - antrenor Sportul: „Cred că este un rezultat injust, n-a fost conform cu realitatea din teren. Din păcate, acest scenariu pentru noi se repetă la infinit. Suntem permanent dezavantajaţi, primul gol a fost înscris neregulamentar.”

Articole înrudite