09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Campioana României, Liga Campionilor, National Arena: aceste trei ingrediente sunt suficiente pentru a garanta un spectacol de neuitat. Dar la ce cost, veţi întreba. Exact, nici noi nu ştim. Ce ştim însă, este că oricare va fi acel cost, puteţi obţine încă de pe acum o reducere de 40%. Procedura e simplă: intraţi pe http://www.bileteucl.ro/inscrie-te-la-promotie şi completaţi toate câmpurile formularului. Acest lucru vă poate aduce un premiu constând într-un pachet de bilete la cele 3 meciuri ale Oţelului disputate pe National Arena, în grupele Ligii Campionilor.
Dacă nu veţi avea acest noroc, veţi putea totuşi să achiziţionaţi bileţele cu reducerea de 40%. După data de 28 august, când se vor cunoaşte adversarii Oţelului, iar biletele vor fi puse în vânzare, veţi fi înştiinţaţi de preţul pachetului rezervat cu reducerea de 40%, precum şi de modalităţile de plată. Puteţi achita contravaloarea biletelor cu reducerea de 40% până pe data de 4 septembrie. Renunţarea la rezervare se poate face fără notificare şi fără niciun cost din partea dumneavoastră.
Perioada de rezervări se va încheia pe data de 24 august. După această dată, în lipsa unei rezervări, nu veţi putea cumpăra decât biletele la preţ întreg.


Articole înrudite