09 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Pena, omul providenţial
Pena, omul providenţial
Campioana en titre a României a obţinut sâmbătă în partida cu FC Braşov, primul succes pe teren propriu din sezonul 2011-2012. Introdus de antrenorul Dorinel Munteanu, după foarte multă vreme, ca titular, Marius Pena a marcat unicul gol al partidei încă din minutul 3 prin care a adus o victorie foarte importantă pentru echipa. Această mutare a cam surprins pe toată lumea ştiind faptul că „Penarul” era introdus în partea a doua. Cu această reuşită, golgeterul Oţelului a ajuns la cota 20 goluri înscrise în Liga I. Cei 7.000 de spectatori prezenţi în tribune şi-au încurajat favoriţii extraordinar, mai ales în ultimele 20 de minute când braşovenii ne-au înghesuit în propriul careu. Oţelul a început să joace aşa cum a făcut-o în sezonul trecut, ceea ce nu poate să ne bucure în perspectiva viitoarelor confruntări de foc care vor urma. Săptămâna aceasta va fi una interesantă deoarece joi seară  vom afla ce adversari ne vor hărăzi sorţii pentru grupele UEFA Champions League. Tragerea la sorţi va fi transmisă pe TVR 2, de la ora 18.30. Cea de-a cincea etapă din prima ligă, programează duminică 28 august, de la ora 20.30, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, o confruntare care este aşteptată cu mare interes, Dinamo Bucureşti - FC Oţelul Galaţi.
Declaraţii:
Marius Pena: „A fost un meci aprig disputat pe care eu cred că l-am controlat. Am suferit pe final puţin, puteam rezolva meciul mai repede dacă nu ratam aşa mult. Puterea grupului a fost decisivă şi este bine că am reuşit să câştigăm. Acum ne gândim numai la campionat, mai este până la Champions League”.
Sergiu Costin: „Este minunat şi, suporterii te împing de la spate, suntem supermulţumiţi, am reuşit şi noi să câştigăm acasă. Începe să ne iasă jocul, asta ne preocupă pe noi, să câştigăm fiecare meci. Campionatul e lung, jocul greşeală aşteaptă, trebuie să fim concentraţi şi să tratăm toate meciurile cu seriozitate maximă. Nu ştiu ce s-a întâmplat pe final, poate că am vrut să conservăm rezultatul dar asta ţine de psihicul jucătorului român, din păcate, am lăsat puţin garda jos dar a ieşit totul bine în final”.


Articole înrudite