23 APRILIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Cele mai bune generaţii ale Oţelului se reunesc la Galaţi
Cele mai bune generaţii ale Oţelului se reunesc la Galaţi

Eveniment fotbalistic sâmbătă în oraşul nostru. Foşti jucători din perioadele de glorie ale Oţelului îşi dau întâlnire pe stadionul din Galaţi. Legendele Oţelului, începând de la jucătorii care au învins Juventus Torino în urmă cu 30 de ani şi până la generaţia care a câştigat campionatul în 2011, vor fi pe teren sâmbătă, înaintea meciului de campionat cu CSM Roman.
Declaraţii:
Adrian Troscenco - organizator: „Fiind un meci al legendelor, vreau să vă spun că vor avea tricouri speciale, dedicate acestui eveniment, inscripţionate cu numele evenimentului, dar şi cu sigla Oţelului pentru că ne-am reunit sub aceeaşi umbrelă, o umbrelă legendară”.
Daniel Florea - fost jucător Oţelul Galaţi: „Sunt două generaţii care au făcut istorie pentru Galaţi şi merită premiaţi, merită tot timpul ei să fie în fenomenul ăsta al fotbalului din Galaţi”.
Ion Gigi - fost jucător Oţelul Galaţi: „Vă daţi seama, e un eveniment important pentru clubul Oţelul în general să vină cei care au făcut, au contribuit la rezultatele astea zic eu foarte bune pentru un club ca Oţelul Galaţi, un club din provincie”.
Adrian Sălăgeanu - jucător Oţelul Galaţi: „Mă simt onorat pentru această iniţiativă superbă care va avea loc săptămâna viitoare. Cu siguranţă şi foştii meci colegi, din generaţia campioană vor fi şi ei în mare parte alături de noi. Să sperăm că va fi o atmosferă plăcută”.
Evenimentul „Legendele Galaţiului” va avea loc sâmbătă 27 octombrie, de la ora 15.00, pe stadionul Oţelului. Meciul demonstrativ va fi urmat de partida de campionat pe care SC Oţelul o va disputa cu CSM Roman.


Articole înrudite