28 MARTIE 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
CSM Galaţi debutează în Cupa României
CSM Galaţi debutează în Cupa României

Cupa României la baschet masculin a început cu 13 echipe la start împărţite în trei grupe. Grupa A se desfăşoară în perioada 10-13 noiembrie la Arena de Baschet din Bucureşti şi are componenţa: U Banca Transilvania Cluj Napoca, Dinamo Ştiinţa Bucureşti, BCMU FC Argeş şi CSM Galaţi.
„Vom evolua în compania unor echipe foarte puternice şi este cea mai echilibrată grupă de calificare. Noi avem câteva situaţii care nu ne-au ajutat să aliniem cea mai bună formulă însă sunt convins că jucătorii care se vor afla pe teren vor face tot ce depinde de ei pentru a avea evoluţii bune. Nu ne putem hazarda la un obiectiv în acest moment însă cu siguranţă că vom lupta la fiecare meci pentru victorie. Îmi doresc să gestionăm fiecare meci cu pricepere şi să avem evoluţii bune şi bineînţeles să nu mai avem alte probleme de efectiv care pot apărea într-o astfel de competiţie  nouă pentru toată lumea, în care vom disputa 3 meciuri în 4 zile”, a declarat antrenorul de la CSM Galaţi, Florin Nini.
Primele două clasate şi cele mai bune 2 locuri 3 se califică în Final 8. Programul echipei gălăţene: U BT Cluj Napoca - 10 noiembrie, ora 17.45; Dinamo Ştiinţa - 11 noiembrie, ora 17.45 şi BCMU FC Argeş - 13 noiembrie, ora 21.15. Lotul care a făcut deplasarea la Bucureşti: Bruncevic, Koncevic, Brown, Hamilton, Negoiţescu, Ciotlăuş, Grecu şi Câmpeanu.


Articole înrudite