14 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
După o pauză de două săptămâni, cauzată de amicalele Naţionalei cu Belgia şi Grecia, Liga I se reia în acest weekend, când sunt programate partidele din cadrul celei de-a XIV-a etape. Oţelul va juca pe teren propriu cu lanterna campionatului, Sportul Studenţesc, şi în mod normal porneşte cu prima şansă. Nu trebuie să omitem însă faptul că roş-alb-albaştrii s-au chinuit cu aşa-zisele echipe mici. Acum, trupa lui Dorinel Munteanu traversează o perioadă fastă şi cu siguranţă va face tot posibilul să bifeze încă o victorie cu care ar urca în zona cupelor europene. Momentan, Oţelul se situează pe locul VIII, cu 21 de puncte.
„Vis-a-vis de jocul cu Sportul, este poate cel mai important joc pentru noi din acest tur de campionat, din punctul meu de vedere. Cu un rezultat pozitiv, pe care mi-l doresc şi vom face tot posibilul ca să-l obţinem, vom fi în partea superioară a clasamentului, iar cu unul mai puţin bun, sigur vom rămâne o echipă de pluton, ceea ce nu-mi doresc. De aceea consider că este un joc foarte greu, decisiv pentru prima parte a campionatului. Avem în faţă o echipă imprevizibilă, cu un joc frumos, chiar dacă a pierdut multe jocuri, trebuie să fim foarte atenţi. Eu sper ca băieţii să nu mă dezamăgească, să continuăm seria victoriilor, dar pentru asta trebuie să investim foarte mult în acest joc”, a declarat „Munti”. Tehnicianul gălăţean nu va putea conta pe serviciile lui Sârghi, care este suspendat din cauza cumulului de cartonaşe galbene, şi nici pe Chavez, accidentat.

Ghinion la tragere

La sediul Federaţiei Române de Fotbal a avut loc ieri după-amiază tragerea la sorţi pentru faza sferturilor de finală ale Cupei României Timişoreana, programată în perioada 6-8 decembrie. Cele opt echipe calificate au fost repartizate în trei urne astfel: Oţelul, FC Vaslui, Rapid Bucureşti, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş (Urna A); Pandurii Tg. Jiu şi Petrolul Ploieşti (Urna B); Poli Timişoara (Urna C). Verdictul a fost nemilos, roş-alb-albaştrii urmând să dea piept cu formaţia vasluiană.


Articole înrudite