19 MAI 2024 - Monitorul de Galați - Ediție regională de sud-est Galați Brăila Buzău Constanța Tulcea Vrancea
Modifică setările cookie-urilor
Monitorul de Galati iOS App Monitorul de Galati Android Google Play App
Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oţelul: „O victorie ne dă încredere, şansele de a termina pe loc de play-off cresc”
Dorinel Munteanu, manager tehnic SC Oţelul: „O victorie ne dă încredere, şansele de a termina pe loc de play-off cresc”

Cea de-a 12-a etapă din Liga a 2-a la fotbal se va încheia marţi, 1 noiembrie, când este programată partida SC Oţelul Galaţi - Gloria Buzău. Un duel care se anunţă interesant între două echipe ce au ca obiectiv calificarea în play-off 1-6. După cele două înfrângeri consecutive, cu Dacia Mioveni în grupele Cupei României şi cu CSA Steaua în campionat, roş-alb-albaştrii sunt hotărâţi să întrerupă seria neagră şi să-şi răsplătească suporterii cu o victorie.
„Toate jocurile sunt foarte grele. Numai rezultatele proprii ne pot ajuta să ocupăm un loc de play-off la finalul sezonului regular. Să nu cădeam în această «plasă» a rezultatelor pentru că după cum s-a văzut sunt foarte multe surprize. Trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru, prestaţia noastră să fie foarte bună, iar la sfârşitul meciului rezultatul să fie de partea noastră şi să ne consolidăm poziţia din clasament. O victorie ne dă încredere, ne dă speranţe, şansele de a termina pe loc de play-off cresc, dar până la sfârşitul sezonului regulat, celor 19 etape, sunt sigur că se vor mai pierde puncte. Sper ca echipa noastră să nu piardă multe puncte şi să ne calificăm în play-off, ăsta este obiectivul nostru”, a declarat managerul tehnic Dorinel Munteanu.
Oţelarii ocupă locul 5 cu 21 de puncte din 11 meciuri, iar în cazul unei victorii vor reveni pe treapta a treia a podiumului. Partida se va disputa pe stadionul Oţelul, de la ora 17.00.


Articole înrudite